Υπηρεσίες φύτευσης – συγκομιδής – απόσταξης – συμβουλευτικής αρωματικών φυτών

Η εταιρία Herbs & Oils, με πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύτευσης, συγκομιδής, απόσταξης, συμβουλευτικής στον τομέα των αρωματικών φυτών.  Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ικανοποίηση όλων μας των συνεργατών, το προσωπικό μας ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το αντικείμενο δραστηριότητάς μας και εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες τεχνικές και πρακτικές.

Ειδικότερα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε όλους μας τους πελάτες. Αναλυτικότερα:

Φύτευση αρωματικών φυτών

Υπηρεσίες φύτευσης - συγκομιδής – απόσταξης - συμβουλευτικής αρωματικών φυτών

Η φύτευση αρωματικών φυτών αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες της εταιρίας μας, αφού αποτελεί το αρχικό στάδιο για την παραγωγή όλων μας των προϊόντων. Στα πλαίσια λοιπόν την συγκεκριμένης διαδικασίας, καθοριστικός είναι ο παράγοντας της μελέτης και αξιολόγησης του εδάφους, καθώς και η επιλογή της κατάλληλης χρονικής στιγμής που θα πρέπει να γίνει η φύτευση. 

Ένα φυτώριο αρωματικών φυτών πέρα από την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, απαιτεί και αρκετή εξειδίκευση. Το προσωπικό μας βρίσκεται στην πλεονεκτική αυτή θέση, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την άριστη ποιότητα των αρωματικών φυτών μας, αλλά ταυτόχρονα παρέχει και της γνώσεις του στους επαγγελματίες που ενασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο δραστηριότητας.

Συγκομιδή αρωματικών φυτών

Μετά το στάδιο της φύτευσης και τις απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες, ακολουθεί η συγκομιδή αρωματικών φυτών με σκοπό την διάθεσή τους προς πώληση ή την εξαγωγή αιθέριων ελαίων. Βασικός παράγοντας στο τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικά η χρονική στιγμή που θα γίνει η συγκομιδή και η οποία εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως η περιοχή στην οποία βρίσκεται η καλλιέργεια, οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν κλπ. Για την μέγιστη μάλιστα διασφάλιση των φυτών κατά την συγκομιδή τους, η χρήση εξειδικευμένων μηχανών κρίνεται απαραίτητη.

Συγκομιδή αρωματικών φυτών

Απόσταξη αιθέριων ελαίων

Η διαδικασία της απόσταξης αρωματικών φυτών είναι και αυτή που θα καθορίσει την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Η διαδικασία περιλαμβάνει αρκετά στάδια τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε υπό την επίβλεψη ενός εξειδικευμένου επαγγελματία.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ενότητα «Αποστακτήριο αιθέριων ελαίων».

Συμβουλευτική αρωματικών φυτών

Η εταιρία Herbs & Oils, επί σειρά ετών παρέχει τις υπηρεσίες της σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματιών. Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτησή τους. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται μόνο στην παραγωγική διαδικασία. Αντιθέτως, βρισκόμαστε δίπλα στον επαγγελματία με σκοπό να παρέχουμε την κατάλληλη συμβουλευτική αρωματικών φυτών.

Άλλωστε, η επιτυχία σας είναι και δική μας.