Φυτώριο Αρωματικών Φυτών Herbs & Oils

Φυτώριο αρωματικών φυτών

Το φυτώριο αρωματικών φυτών της εταιρίας Herbs & Oils βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων στην περιοχή της Ξηρολίμνης Κοζάνης. Οι άριστες κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες της περιοχής σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία στην ενασχόληση με τα φυτά, συμβάλει στην παραγωγή εξαιρετικού πολλαπλασιαστικού υλικού.

Η τοποθεσία του φυτωριου μας βρίσκονται ανάμεσα στα όρη Μπούρινος και Άσκιον. Εκεί αυτοφύονται δεκάδες αρωματικά φυτά είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας.

Τα φυτά που θα βρείτε στο φυτώριο αρωματικών φυτών Herbs & Oils

Κατανοώντας την ιδιαίτερη θέση των αρωματικών φυτών στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου, η εταιρία μας διαθέτοντας ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, έχει καταφέρει να αναπτύξει μια ποικιλία σε πολλαπλασιαστικό υλικό αρωματικών φυτών που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Ειδικότερα, στο φυτώριο αρωματικών φυτών της Herbs & Oils θα βρείτε:

Φυτώριο αρωματικών φυτών

Γιατί να προτιμήσετε το φυτώριο μας;

Ένας από τους βασικότερους λόγους που τα προϊόντα μας διακρίνονται για την εξαιρετική τους ποιότητα είναι το έδαφος στο οποίο καλλιεργούνται. Η Ξηρολίμνη Κοζάνης αποτελεί μια περιοχή στην οποία ευδοκιμεί μια πληθώρα ειδών αρωματικών φαρμακευτικών φυτών. Ωστόσο η περιοχή δεν είναι το μόνο μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Φυτώριο αρωματικών φυτών

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην διαδικασία παραγωγής τους. Συγκεκριμένα, το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού είναι ο σπόρος/μόσχευμα ο οποίος στο φυτώριο μας προέρχεται από στοχευμένες μητρικές φυτείες που προορίζονται για αυτό.

Αφού γίνει η φύτευση, βασικός παράγοντας που εξασφαλίζει την επιτυχία σε ένα φυτώριο αρωματικών φυτών, είναι η σωστή άρδευση, ανάλογα με την ποικιλία του εκάστοτε φυτού. Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η διαρκής ενημέρωση του προσωπικού μας για όλες τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο κλάδο, μας βοηθάει να εξασφαλίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε όλα μας τα αρωματικά φυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αρωματικά φυτά που θα βρείτε στο φυτώριό μας, μπορείτε να περιηγηθείτε στις επιμέρους καλλιέργειες.