Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου Ελίχρυσου και ανθόνερου

Χονδρικό εμπόριο Αιθέριου Ελαίου Ελίχρυσου

Το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ελίχρυσου (Helichrysum Italicum) αποτελεί ένα επίσης βασικό μέρος της εμπορικής μας δραστηριότητας. Το αιθέριο έλαιο ελίχρυσου παράγεται από τα άνθη του φυτού και έχει ένα γλυκό και πλούσιο άρωμα. Η ονομασία του προέρχεται από τις λέξεις ήλιος και χρυσός, λόγω του εντυπωσιακού χρώματος που διαθέτει. 

Εάν θέλετε να εντάξετε το αιθέριο έλαιο και το ανθόνερο ελίχρυσου στην επαγγελματικής σας δραστηριότητα, η Herbs & Oils φροντίζει να σας τα παρέχει σε ένα εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής. Κύριο μέλημά μας να προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις στους συνεργάτες μας, ώστε να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα οφέλη για την επιχείρησή τους.

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ελίχρυσου

Φυτώριο ελίχρυσου - Φυτά ελίχρυσου

Το αιθέριο έλαιο των ανθών του ελίχρυσου ήταν γνωστό από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν σε μεγάλο βαθμό για την επούλωση τραυμάτων των πολεμιστών. Φυσικά οι χρήσεις του συγκεκριμένου ελαίου είναι πολύ περισσότερες, κάτι που έχει οδηγήσει στην τεράστια ζήτησή του στην αγορά. 

Χάρη στην άριστη επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας στην παραγωγή αρωματικών φυτών και την απόσταξή τους σε υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια, καταφέρνουμε να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας. Τα φυτά ελίχρυσου της Herbs & Oils καλλιεργούνται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές και στις ιδανικές κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες.

 Έτσι το αιθέριο έλαιο ελίχρυσου που θα προμηθευτείτε από εμάς θα σας εντυπωσιάσει με την άριστη ποιότητά του. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόσταξης μπορείτε να βρείτε στην ενότητα «Αποστακτήριο αιθέριων ελαίων».

Σε ποιους απευθύνεται το χονδρικό εμπόριο αιθέριων ελαίων Ελίχρυσου;

Το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ελίχρυσου απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε έναν από τους παρακάτω κλάδους:

  • Φαρμακοβιομηχανία
  • Βιομηχανία καλλυντικών
  • Food Brokers
  • Ενδιάμεσοι έμποροι

Γιατί να επιλέξετε το αιθέριο έλαιο και το ανθόνερο Ελίχρυσου της Herbs & Oils;

Στην Herbs & Oils βασική μας αρχή είναι η ανάπτυξη μακροχρόνιων συνεργασιών τόσο με μικρές όσο και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο. Όλα μας τα αιθέρια έλαια και τα ανθόνερα προέρχονται από 100% φυσικές και βιολογικές καλλιέργειες και χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα και τα εξαιρετικά τους αρώματα. 

Επιπρόσθετα, προσπαθούμε να στηρίξουμε όσο τον δυνατόν  περισσότερο τους νέους επαγγελματίες, παρέχοντάς τους την κατάλληλη συμβουλευτική στα αρωματικά φυτά. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.