Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας και ανθόνερου

Χονδρικό εμπόριο Αιθέριου Ελαίου Λεβάντας

Το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας αποτελεί ένα από τα βασικά αντικείμενα δραστηριότητας της εταιρίας μας. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παγκοσμίως. Ο λόγος είναι οι πολλαπλές του χρήσεις και τα τεράστια οφέλη που προσφέρει. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να το εντάξετε στα προϊόντα της επιχείρησής σας, η Herbs & Oils φροντίζει να σας το παρέχει  σε άριστη ποιότητα και εξαιρετική τιμή.

Στόχος μας να βοηθήσουμε κάθε επιχείρηση να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέγιστο κέρδος για αυτήν.

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία στην παραγωγή και απόσταξη αρωματικών φυτών, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε μας προϊόν. Τα φυτά λεβάντας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αιθέριου ελαίου και ανθόνερου, καλλιεργούνται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και στις ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής  σας στον μέγιστο βαθμό. 

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία φύτευσης και συγκομιδής της λεβάντας μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα «Φυτώριο Λεβάντας». Επιπρόσθετα, χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ενότητα «Αποστακτήριο αιθέριων ελαίων».

Σε ποιους απευθύνεται το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας;

Η χονδρική πώληση αιθέριου ελαίου λεβάντας απευθύνεται σε πολλούς επαγγελματίες και εταιρίες. Ειδικότερα, μερικές από τις κατηγορίες επιχειρήσεων στις οποίες  προμηθεύουμε τα αιθέρια έλαια και ανθόνερα είναι εταιρείες καλλυντικών, φαρμακευτικές εταιρείες και ενδιάμεσοι έμποροι. Στόχος μας να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους. 

Γιατί αν επιλέξετε το αιθέριο έλαιο και το ανθόνερο λεβάντας της Herbs & Oils;

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου λεβάντας

Γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε τι απαιτείται για να παράγουμε ένα άριστης ποιότητας προϊόν. Ένα προϊόν που θα αποτελέσει την ιδανική πρώτη ύλη για το προιόν σας. Θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας σας και κατά συνέπεια στην μεγιστοποίηση του κέρδους σας. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας που σας προσφέρουμε είναι 100% φυσικό προϊόν το οποίο παράγεται με τη μέθοδο της απόσταξης με ατμό στο σύγχρονο αποστακτήριο της Herbs & Oils. Η καθετοποίηση της παραγωγής συνεπάγεται στον πλήρη έλεγχο της πρώτης ύλης αφού προέρχεται από καλλιέργειες δικές μας ή των συνεργατων μας.

Επιπρόσθετα, χάρη στην εξειδίκευσή μας επί του αντικειμένου, παρέχουμε στους πελάτες μας την κατάλληλη συμβουλευτική. Έτσι ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε αναλυτικότερα για όλα τα αιθέρια έλαια που σας προσφέρει η Herbs & Oils.