Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου Ρίγανης και ανθόνερου

Χονδρικό εμπόριο Αιθέριου Ελαίου Ρίγανης

Το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ρίγανης αποτελεί ένα βασικό μέρος της επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Το αιθέριο έλαιο ρίγανης, γνωστό και ως ριγανέλαιο προσφέρει τεράστια οφέλη στο ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες αλλά και δρώντας ως φυσικό αντιβιοτικό. Αυτός είναι και ο λόγος που η ζήτησή του αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια τόσο στην εγχώρια όσο και την παγκόσμια αγορά.

Η εταιρία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις βιολογικές καλλιέργειες αρωματικών φαρμακευτικών φυτών και στην απόσταξη αιθέριων ελαίων. Σας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα αποτελέσουν ιδανικές πρώτες ύλες και θα βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ρίγανης

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε στάδιο της παραγωγής αιθέριου ελαίου ρίγανης, καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε ένα άριστης ποιότητας προϊόν. 100% φυσικό που αποστάζεται με την μέθοδο του ξηρού ατμού χωρίς προσθήκη διαλυτών ή χημικών. Χάρη στην εξειδίκευση του προσωπικού μας και στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρία μας, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε εγγυημένα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία φύτευσης και συγκομιδής της ρίγανης μπορείτε να βρείτε  στην ενότητα «Φυτώριο Ρίγανης». Για οποιαδήποτε άλλη απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου Ρίγανης

Σε ποιους απευθύνεται;

Το χονδρικό εμπόριο αιθέριου ελαίου ρίγανης απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην εμπορία αιθέριων ελαίων. Ειδικότερα, η εταιρία μας έχει καταφέρει να αναπτύξει συνεργασίες με διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες καλλυντικών, καθώς και διάφορους food brokers. Εάν λοιπόν και εσείς δραστηριοποιήστε σε κάποιον από τους συγκεκριμένου τομείς, ή γενικά θέλετε να εντάξετε το ριγανέλαιο στα προϊόντα σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γιατί να επιλέξετε το αιθέριο έλαιο και το ανθόνερο ρίγανης της Herbs & Oils;

Όπως προαναφέραμε όλα μας τα αιθέρια έλαια και ανθόνερα είναι 100% φυσικά. Η καθετοποιημένη φύση της εταιρίας μας συνεπάγεται και πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την παραγωγη του φυτού εως την παραγωγη του τελικού προιόντος, κάτι που φυσικά εξασφαλίζει ένα άριστης ποιότητας προιόν. Χάρη στην εμπειρία και τα σύγχρονα μηχανήματα της εταιρίας μας, καταφέρνουμε να εξάγουμε το αιθέριο έλαιο σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές. Έτσι λοιπόν είμαστε σίγουροι ότι τα προιοντα που σας προσφέρουμε θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.