Χονδρικό εμπόριο λεβάντας

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο λεβάντας, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές. Το προσωπικό μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εξειδίκευση τόσο στην διαδικασία της φύτευσης και της καλλιέργειας όσο και κατά την συγκομιδή και ξήρανση. Κάτι που φυσικά συνεπάγεται την άριστη ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.

Χονδρικό εμπόριο λεβάντας

Εάν είστε επαγγελματίας στον χώρο των αρωματικών φυτών και αναζητάτε χονδρική πώληση λεβάντας, τότε έχουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας. 100% βιολογικά προϊόντα αλλά και συμβατικά που θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας.

Χονδρικό εμπόριο λεβάντας – βασικές πληροφορίες

Η Herbs & Oils καλλιεργεί τη γνήσια λεβάντα από το 2011. Σε μια περιοχή που οι κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες ενδείκνυνται για την καλλιέργεια του συγκεκριμένου φυτού. Μεταφυτεύουμε τα φυτά της λεβάντας που οι ίδιοι παράγουμε στο φυτώριο της εταιρίας μας, εξασφαλίζοντας ένα άριστης ποιότητας τελικό προϊόν. Ειδικότερα, τα αγροτεμάχιά μας βρίσκονται ανάμεσα στα όρη Μπούρινος και Σινιάτσκο και σε υψόμετρο 700 μ όπου το μικροκλίμα της περιοχής είναι το πλέον κατάλληλο για την καλλιέργεια της λεβάντας.   

Η λεβάντα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αρωματικά φυτά με την ζήτησή της να αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Κάτι που φυσικά θα βοηθήσει την εταιρία σας να αυξήσει τις πωλήσεις της και να αποκομίσει θετικές εντυπώσεις χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων που θα τους παρέχετε.

Εμείς, φροντίζουμε να δίνουμε όλη την απαιτούμενη φροντίδα στις καλλιέργειές μας. Μεριμνούμε για την έγκαιρη συγκομιδή σύμφωνα με τις πλέον κατάλληλες μεθόδους. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που θα λάβετε θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Χονδρικό εμπόριο λεβάντας

Σε ποιες εταιρείες απευθύνεται η χονδρική πώληση λεβάντας;

Το χονδρικό εμπόριο λεβάντας απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία αρωματικών φαρμακευτικών φυτών ή προϊόντων που παράγονται από αυτά. Ενδεικτικά, μερικές από τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται η Herbs & Oils είναι:

  • Εταιρίες στη Βιομηχανία Καλλυντικών
  • Εταιρίες Μπαχαρικών & Βοτάνων
  • Εταιρίες Αφεψημάτων
  • Food brokers
  • Ενδιάμεσοι έμποροι

Βασικός στόχος της εταιρίας μας να σας παρέχουμε μια αξιόπιστη επιλογή τόσο από θέμα χονδρικής πώλησης λεβάντας όσο και συμβουλευτικής σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για την  άμεση εξυπηρέτησή σας.