Χονδρικό εμπόριο τσάι του βουνού

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο τσάι του βουνούΣιδερίτη, παρέχοντάς σας αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις. Η πολυετής μας εμπειρία σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία, σας προσφέρει υψηλής ποιότητας αρωματικά φαρμακευτικά φυτά που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας στον μέγιστο βαθμό. 

Χονδρικό εμπόριο τσάι του βουνού

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει καίριες συνεργασίες με επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό. Είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία. Είτε ξεκινάει τώρα την επαγγελματική του δραστηριότητα είτε έχει εδραιωθεί στον χώρο και αναζητά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Χονδρικό εμπόριο τσάι του βουνού – βασικές πληροφορίες

Χονδρικό εμπόριο τσάι του βουνού

Η καλλιέργεια σιδερίτη – τσάι του βουνού της Herbs & Oils γίνεται στην περιοχή της Ξηρολίμνη Κοζάνης. Σε υψόμετρο άνω των 700 μέτρων τα αγροτεμάχια βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Σινιάτσκο. Εκεί υπάρχει μεγάλος αυτοφυής πληθυσμός του εν λόγο φυτού από όπου και προήλθε αρχικώς ο σπόρος για το φυτώριο μας.

Το προσωπικό μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε καλλιέργεια, φροντίζοντας για την έγκαιρη συγκομιδή κατά την καταλληλότερη περίοδο. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πλήρη άνθιση και όταν αρχίζουν να ξυλοποιούνται τα ανθοφόρα στελέχη. Έξισου σημαντική είναι βέβαια και η ξήρανση του φυτού η οποία γίνεται με φυσικό τρόπο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας.

Το αποτέλεσμα είναι η εξασφάλιση της άριστης ποιότητας, τα υπέροχα αρώματα και η μοναδική γεύση στο τελικό μας προϊόν. Εάν λοιπόν διαθέτετε κάποια επιχείρηση και αναζητάτε τσάι του βουνού, τότε η Herbs & Oils αποτελεί τον συνεργάτη που ψάχνετε. 

Σε ποιες εταιρείες απευθύνεται η χονδρική πώληση τσάι του βουνού;

Το βιολογικό τσάι του βουνού της εταιρίας μας χαρακτηρίζεται για το τρίπτυχο ποιότητα – άρωμα – γεύση. Με ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε στάδιο της παραγωγής, φροντίζουμε να σας παραδώσουμε ένα άριστο τελικό προϊόν το οποίο θα βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων για την επιχείρησή σας. 

Ειδικότερα, εάν διαθέτετε κάποια εταιρία με αφεψήματα, βότανα ή μπαχαρικά, ή δραστηριοποιήστε ως ενδιάμεσος έμπορος με συναφή προϊόντα, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι θα προσφέρετε  στους πελάτες σας ποιοτικές και γευστικές λύσεις.