Χονδρικό εμπόριο Φασκόμηλου

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο φασκόμηλου (Salvia Officinalis), προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην φύτευση, καλλιέργεια και συγκομιδή αρωματικών φυτών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα έναν σύγχρονο εξοπλισμό. Έτσι, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε εγγυημένης ποιότητας βιολογικό φασκόμηλο που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας.  

Χονδρικό εμπόριο φασκόμηλου

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών σε όλες πολλές περιοχές της χώρα μας. Στόχος μας, να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη τόσο για μικρές, όσο και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Χονδρικό εμπόριο φασκόμηλου – βασικές πληροφορίες

Η καλλιέργεια φασκόμηλου της Herbs & Oils βρίσκεται στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στην περιοχή Ξηρολίμνη. Σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 700 μέτρων και στο πλέον κατάλληλο μικροκλίμα της περιοχής, καλλιεργούμε φασκόμηλο (Salvia Officinalis) που χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική του ποιότητα. Λαμβάνοντας αρχικά τον σπόρο από τον αυτοφυή πληθυσμό της περιοχής, παράγουμε τα φυτά στο φυτώριo της Herbs & Oils. Μεταφυτεύουμε την κατάλληλη περίοδο στα πλέον ενδεδειγμένα αγροτεμάχια, παρέχοντάς σας άριστης ποιότητας προϊόντα..

Με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα για τις καλλιέργειες μας, το προσωπικό της εταιρίας μας, Herbs & Oils, σας  παρέχει εξαιρετικής  ποιότητας βιολογικό φασκόμηλο του είδους salvia officinalis, το οποίο έχει συλλεχθεί την κατάλληλη εποχή και σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να εγγυηθούμε για την υπέροχη γεύση και τα εξαιρετικά του αρώματα.

Χονδρικό εμπόριο φασκόμηλου

Σε ποιες εταιρείες απευθύνεται η χονδρική πώληση φασκόμηλου;

Το χονδρικό εμπόριο φασκόμηλου απευθύνεται σε ένα εύρος επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Εμείς φροντίζουμε να παρέχουμε λύσεις στον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, τόσο με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων όσο και με την κατάλληλη συμβουλευτική. 

Έτσι εάν διαθέτετε κάποια εταιρία με βότανα μπαχαρικά ή αφεψήματα, εάν δραστηριοποιήστε ως ενδιάμεσος έμπορος ή ως Food Broker, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με άμεση εξυπηρέτηση. Βασικός μας στόχος να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη απέναντι στην επωνυμία σας.